Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Технически проблеми бавят Уилямс

Технически проблеми бавят Уилямс

45
0
Рубенс Барикело

В проверка на новите елементи за Уилямс FW32, работа по настройки и тренировка на стартове се състоеше работата на Рубенс Барикело и Нико Хюлкенберг в сутрешната сесия на пистата Сузука в Япония. Следобед двамата се съсредоточиха върху гумите и дълги серии от обиколки.

– Днес имахме някои технически проблеми, които малко ни отклониха от първоначалните планове – призна след приключване на изпитанията техническият директор Сам Майкъл. – При Нико се появиха грижи с електричеството, а при двигателя на Рубенс имаше теч от пневматиката към края на тестовете. Иначе всички нови елементи проработиха добре и темпото ни изглежда на ниво – каза още той.

Барикело не бе щастлив от появилия се проблем, въпреки че това се случи към края на втората сесия. Въпреки това бразилецът заяви, че колата му е с добър баланс и утре може да стигне третия квалификационен сегмент.

– Техническите грижи не ни костваха нещо съществено и си свършихме работата – допълни Хюлкенберг. – Изглежда тук сме наистина конкурентоспособни. Просто трябва да подредим всичко за утре.