Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Технически проблеми спъват Испания Рейсинг

Технически проблеми спъват Испания Рейсинг

99
0

Последни на стартовата решетка за Гран при на Испания се класираха пилотите на Испания Рейсинг Карун Чандок и Бруно Сена. Наказанието на индийския състезател, наложено му заради сменена скоростна кутия, обаче ще го прати зад съотборника му. Сутринта той се опита да изчисти вибрациите от колата си и успя да го направи навреме за тренировката за място на стартовата решетка. Сена пък спря преди финала на последната свободна сесия заради проблеми с хидравликата.

– Квалификацията не протече според плана ни. Заради грижите с хидравликата от сутринта разликата ми с Карун следобед бе голяма. Надяваме се да разберем какъв точно е проблемът, за да се справим по-добре в състезанието. Искаме отново да завършим надпреварата, която освен това е домашната ни Гран при – коментира Бруно.

Чандок нямаше толкова много грижи и бе доста по-доволен от съотборника си.

– Изоставането ни от другите нови отбори бе точно толкова, колкото си мислех след последните изпитания. Аз лично съм удовлетворен от свършената работа и според мен имаме потенциал да сме още малко по-бързи. И въпреки санкцията, пращаща ме зад Бруно, се надявам на силно представяне като на Сепанг – заяви индиецът.