Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Третия епизод от авторската поредица на ТВ7 за тестовете на Херес

Третия епизод от авторската поредица на ТВ7 за тестовете на Херес

27
0

Седмица преди старта на новия сезон във Формула 1 феновете на най-авторитетния автомобилен шампионат в света могат да гледат третия епизод от авторската поредица на ТВ7 за тестовете на испанската писта „Херес“.

Какво очакват от новия сезон фаворитите от зимната пауза – пилотите на Макларън и Ферари и къде е тайната на успеха на младите таланти на Торо Росо, ще може да разберете в неделя (7 март) от 14 часа по ТВ7.

В предишните два епизода почитателите на Михаел Шумахер и компания научиха най-интересното около неговото завръщане и на какво ще разчита 7-кратният световен шампион през 2010 година. Сега обаче остава да разберем какво може той да очаква от своите съперници.

Как работи едно сложно съоръжение като пистата „Херес“, където тестват тимовете от Формула 1 и защо дъждът пречи на всички през зимата – отново в третия епизод на поредицата „Херес 2010“.

Отборите и пилотите във Формула 1 вече са напълно готови за новия сезон, но решаваща за представянето им ще бъде зимната подготовката, а последните дни от нея са по-ценни и от най-трудните състезания.

  • ТАГОВЕ
  • TV7