Начало Автомобили Тунинг и кар аудио шоу ще се проведе на 5-ти и ...

Тунинг и кар аудио шоу ще се проведе на 5-ти и 6-ти септември

105
0

След 5-годишно отсъствие EMMA (Европейската асоциация за мобилни медии) отново се завръща в България. На 5-и и 6-ти септември (събота и неделя) на Националния хиподрум в Банкя ще се проведе националното състезание за озвучаване на автомобили и тунинг EMMA Sound & Tuning Show. Състезанието ще се проведе в категории SQ (Sound Quality), ESPL (звуково налягане/сила на звука) и EMMA Racing (оптичен тунинг). 

По традиция състезанията на EMMA са не просто надпревари между състезатели, а шоу програми с много игри за публиката, атракции и други забавления. В този дух състезанията винаги завършват с парти за всички участници, организатори и зрители. 

EMMA Bulgaria е лицензиран член на европейската асоциация за автомобилни аудио и мултимедийни системи EMMA (European Mobile Media Association). Победителите от всички категории на състезанието имат право да се явят на европейските финали на EMMA, които в последните години се провеждат в Залцбург, Австрия. 

История 

EMMA Bulgaria се появява като лицензиран член на EMMA през 2003 г. През 2006 г. вече се провежда национално състезание и изложение в рамките на Автосалон София. През 2007 г. състезанието на EMMA вече се отделя като самостоятелно двудневно събитие и през следващите години привлича между 6000 и 10 000 души публика. Най-успешното и посещавано събитие на EMMA е съвместно с националното тунинг шоу през 2010 г. на летището в Лесново, посетено от над 20 000 зрители. През следващите 5 години EMMA няма лицензиран представител в България. Поради непрекъснатия интерес всяка година се провеждат неофициални състезания. През 2015 г. EMMA отново има лицензиран представител в България.

 Какви събития са организирани до сега:

2006 – състезание за автоозвучаване в рамките на Автомобилен салон София 2007 – писта „Дракон” (с.Калояново) EMMA Sound & Tuning

2008 – състезание за car audio в рамките на „Национален тунинг фест” 2009 – ЕММА надсвирване в Плевен

2010 – състезание за car audio в рамките на „Нацинално тунинг шоу”

2011, 2012, 2013, 2014 – неофициално състезание по време на ежедогодното национално тунинг шоу

 

2015 – На 5-и и 6-ти септември (събота и неделя) на Националния хиподрум в Банкя ще се проведе националното състезание за озвучаване на автомобили и тунинг EMMA Sound & Tuning Show.