Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уебър се среща с Матешиц?

Уебър се среща с Матешиц?

34
0
Марк Уебър

Все още няма нищо подписано, но от няколко седмици насам се говори, че Марк Уебър ще напусне Формула 1 в края на годината и ще кара догодина за Порше в надпреварите за издръжливост (WEC).

Пилотът на Ред Бул, който този уикенд ще запише своето състезание номер 200 в Гран при определено избягва да коментира темата, но все пак каза няколко интересни изречения при пристигането си в Бахрейн.

„В момента има доста слухове, повечето от които граничат с пълна глупост“, цитиран е Уебър от австрийския вестник Залцбургер Нахрихтен. Настоящият колега на Себастиян Фетел няма намерение да обяснява обаче намеренията си за бъдещето. Ясно е обаче, че за момента той не смята да се разделя с автомобилните спортове. „Смятам, че има още какво да предложа.“

Смята се, че оставането му в Ред Бул след случилото се в Малайзия е малко вероятно. Според информация на същото издание през следващата седмица и то вероятно в понеделник, Уебър ще се срещне с Диди Матешиц в разговор на четири очи, след което ще бъде гост на телевизионния канал ServusTV, собственост на Ред Бул.