Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Уебър: Смятам да се концентрирам върху себе си

Уебър: Смятам да се концентрирам върху себе си

55
0
Бразилия,Марк Уебър,Стефано Доменикали

Австралиецът Марк Уебър зае третото място в днешната квалификация на пистата Интерлагос и по този начин намали резултата срещу своя съотборник в Ред Бул, Себастиян Фетел, на 9:11. Уебър ще стартира трети, докато Фетел е на място зад него.

„Малко съм разочарован, защото се надявах да успея да се класирам на първа редица“, обясни Уебър. „Обиколката ми бе доста добра и съм сравнително доволен от нея. След края й видях на екраните за публиката, че Люис и Дженсън успяха да ме изпреварят. Може би не избрахме добре времето за последната си обиколка. Щях да съм доволен да съм още по-напред, но като цяло съм доволен от постигнатото.

В първата част бе тежко. Карахме със сликове при мокри условия. Те бяха на границата между използването на интермедия и сликове. Ще е интересно, какво ще е времето утре. Тук може да има порои, подобни на тези в Малайзия. Възможно е обаче само да ръми. Въпросът е да се концентрираме върху себе си и да се стремим да постигнем най-добрия възможен резултат.

Не смятам да помагам на никого, ще се концентрирам върху собственото си състезание. Надявам се да бъде интересно. Знаем, че условията може да са много трудни и състезанието ще е тежко. Ще се опитам да се добера колкото се може по-бързо до финала.“