Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 В Хаас изостават с 0.4 сек на обиколка от поставената цел

В Хаас изостават с 0.4 сек на обиколка от поставената цел

932
0
Хаас 2020 Кевин Магнусен
снимка: Майкъл Потс

В екипа на Хаас изостават с 0.4 сек от поставените цели преди началото на тестовете. Това е признал човек от тима пред популярното издание GPToday.net.

Пилотите на тима Ромен Грожан и Кевин Магнусен бяха далеч от най-добрите времена в изпитанията на Каталуня. Датчанинът дори завърши с най-слабо постижение за всички дни. Освен това и двамата направиха по една сериозна грешка.

И докато при Ромен нещата се разминаха със съвсем лек удар в задната част на колата, то Магнусен я повреди сериозно в 3-ия ден и трябваше да преустанови изпитанията.

„Нещата не изглеждат много добре към момента за нас в Хаас, е казал източникът на изданието. – Според нашите собствени тестове и калкулации, изоставаме с 40 точки по отношение на представянето спрямо очакваното. А това се равнява на 0.4 сек по-слабо време на обиколка.

Във втората седмица от тестовете много от отборите ще имат подобрения. Предстои да видим какво ще ни донесе това и дали хората във фабриката ще успеят да решат проблемите ни за кратко време.“