Начало Лайфстайл В Холивуд подготвят документален филм за Формула 1

В Холивуд подготвят документален филм за Формула 1

37
0

В Холивуд се подготвя документален филм за света на Формула 1.

Досега опитите за подобно нещо не бяха предпоставка за особен успех, поради което три продуцентски къщи – „Спитфайър Документари Филмс„, „Даймънд Докс“ и „Флет-Аут Филмс“ – са се заели заедно да направят качествен филм за Формула 1. Идеята на проекта е да обхване историята и еволюцията на спорта.

Целта ни е да постигнем едно екшън документално преживяване за големия екран с всичкия стил и харизма на настоящото време“ – казва Майкъл Шевлоф от „Флет-Аут Филмс“.

„За нас е чест да направим този филм, да разкажем историята, която никога не е била разказвана“ – допълва Найджъл Синклер от „Спитфайър“.

Говори се, че проектът е получил одобрението на Бърни Еклестън, като дори в момента се правят интервюта за филма. В интерес на истината обаче вече се носят слухове, че всичко това е част от мащабна схема на Еклестън за допълнително увеличаване на състоянието му.

Позитивният фактор е, че става дума за американски филм за Формула 1, който би помогнал за връщането на спорта в САЩ. И макар и шансовете за Индианаполис да са малки, то още преди се говореше за улично трасе в Ню Йорк или Лас Вегас.