Начало Списание В навечерието

В навечерието

34
0

По-малко от две седмици преди началото на новия сезон във Формула 1 Club F1 излиза на пазара с традиционното си годишно приложение за състезателната година с биографиите на пилотите, трасетата, рекордите.
Решихме да го направим още по-голямо и удобно за вас и надяваме се, ще ви хареса с най-пълната възможна информация, която традиционно ви предлага.
Освен него се постарахме да съберем всичко най-важно от подготовката за новия сезон – резултатите като абсолютна скорост, темпото в по-дългите дистанции, които екипите показаха в последните тестове.
Изглежда, че Ферари започват с предимство и затова още веднъж внимателно се вгледахме в техния нов автомобил и екип в обширен материал.
Представяме отделно този и път новите болиди на Хонда и Уилямс, както и уникалният Ред Бул с коментар на самия му създател – фамозният конструктор Ейдриън Нюи.
Що се отнася до Уилямс, то сезонът се очертава съдбоносен, защото екипът или ще се изправи на крака, или ще поеме пътя на забвението като Лотус, Тирел, Брабам и т.н.
В тази връзка е особено ценно интервюто на нашия приятел и сътрудник Дитер Ренкен с Нико Розберг, който ни помага да открием както неговото настроение и промените в живота му, така и настроението в този славен някога отбор.
Какво друго – традиционната ни информация за състезанията извън Гран при плюс материал за новия Ситроен С4 в световните ралита и разбира се, поредните най-нови автомобили, които излизат на пазара.
И накрая, съвсем между другото, понеже ФИА забрани развитието на двигателите във Формула 1, ние решихме да ви разкажем на много страници за историята на моторите в Гран при.