Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 В Уилямс нямат намерение скоро да обявяват втория пилот за 2018 г.

В Уилямс нямат намерение скоро да обявяват втория пилот за 2018 г.

34
0
Роберт Кубица

В екипа на Уилямс нямат намерение скоро да обявяват кой ще е вторият титулярен пилот за 2018 г. Това се казва в съобщение на тима по повод информациите от вчера, че фаворит за позицията вече е досегашният резервен пилот на Рено Сергей Сироткин.

Според Motorsport руснакът е постигнал по-добри времена от Роберт Кубица на тестовете в Абу Даби. Британското издание твърди още, че полякът и Пол ди Реста вече са извън сметките, като резервен вариант на Сироткин бил Дани Квят, който тази година караше за Торо Росо.

Според слуховете официално обявление кой ще бъде съотборник на Ланс Строл догодина ще има в петък, но от екипа на Франк Уилямс отрекоха тази информация. „Нямаме планове да правим съобщение относно пилотите ни за 2018 г. на този етап“, заяви говорител на тима.

Преди тестовете на Яс Марина техническият директор на Уилямс Пади Лоу описа Сироткин като интересен пилот. Мениджърът на Сергей – Джанпаоло Матеучи определи информациите за клиента си като слух, но подчерта, че Сироткин е талантлив и силен кандидат за позицията.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.