Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Върджин щастливи от представянето си

Върджин щастливи от представянето си

41
0
Върджин

– Много удовлетворяващ ден, особено след като екипите и на двете коли работиха толкова много, за решат вчерашните ни проблеми и да ги настроят за квалификацията – бе обобщението за представянето на Върджин в битката за разпределение позициите на стартовата решетка в Сингапур на шефа на тима Джон Бут.

18-и и 20-и се наредиха Тимо Глок и Лукас ди Граси, като и двамата са на позиция пред съперниците от Лотус Хейки Ковалайнен и Ярно Трули.

– Много съм щастлив от представянето ни днес и като отбор, и от лично моя гледна точка. Колата не бе лесна за управление, но измъкнах всичко възможно днес. Меките гуми не издържаха, особено задните, а ако поведението бе по-постоянно, вероятно щях да изстискам още една-две десети от автомобила. Но като цяло направихме добро представяне и сега сме първи сред новите отбори – сподели Глок.

Бразилският му съотборник също бе удовлетворен от подреждането и това, че изпревари единия Лотус.

– Тази квалификация е една от най-добрите ми за годината, въпреки че пропуснах тренировка. Трасето е много трудно, така че всеки път подобрявам по нещо, излизайки на него – десета тук, половин десета там. Нямам търпение за състезанието утре – каза още Лукас.