Начало Избрани Верстапен може да се върне в Drive to Survive

Верстапен може да се върне в Drive to Survive

1421
0
Maкс Верстапен, Ред Бул
Maкс Верстапен, снимка Ред Бул Контент Пуул

Макс Верстапен намекна, че може да се върне в Drive to Survive. Има вероятност пилотът на Ред Бул отново да участва в шестия сезон на поредицата на Нетфликс, стига да има повече контрол върху начина, по който е представен неговия образ.

След като изгледа само четири епизода от последния сезон на Drive to Survive, Верстапен отказа да участва в петия сезон на документалния сериал. Нидерландецът не е доволен от начина, по който са представени някои пилоти от F1.

Сред тях са състезателят на Макларън Ландо Норис, който е близък приятел на настоящия световен шампион. Самият Верстапен също бе представен в доста различна светлина по време на битката за световната титла с Люис Хамилтън.

24-годишният състезател на Ред Бул се бореше за първото си световно първенство срещу Хамилтън. Пилотът на Мерцедес се стремеше към рекордна осма световна титла. На моменти битката ставаше ожесточена. Най-ярките примени за това бяха състезанията на Силвърстоун и Монца, където двамата имаха сблъсъци помежду си.

Верстапен смята, че образът му в Drive to Survive го е дърпал надолу, докато се е борел със зъби и нокти за сбъдване на своята мечта.

„Опитвам да изградя марка, като се държа като нормален човек. Но такава поредица може да ви накара да се чувствате напълно различно“, пилотът на Ред Бул.

„Мисля, че има доста погрешни неща в този сериал. Заради това реших да не участвам повече в него“, каза той в началото на годината.

Верстапен иска да има повече контрол върху образа си в Drive to Survive

„Доста от нещата не са верни. Зрителите си изграждат погрешна представа за даден човек и какъв е той в действителност. Голяма част от тях са нови в спорта и просто гледат сериала. Така че не бих променил мнението си“, продължи Верстапен.

Въпреки това се появи слух, според който състезателят на Ред Бул е променил мнението си относно участието си в Drive to Survive. Верстапен обясни, че е водил разговор с продуцентите на поредицата, след който е бил по-склонен да участва отново.

Нидерландецът заяви, че иска да има думата за това какъв ще бъде неговият образ в поредицата.

Знам, че трябва да имам малко повече право на глас за това как ще бъда представен, вместо да дам интервю и да не зная какво ще бъде направено с него“, обясни той.

Това е всичко, за което моля. Искам героят ми в сериала да бъде представен доста по-реалистичен.“

Не мога да контролирам нещата, което правят с другите пилоти. Поне искам да регулирам моят образ в сериала.“

„Надявам се, че ще е добре. Също така разбира, че Нетлифкс наистина помогна много за популярността, особено в САЩ. Нямам нищо против да играя роля в това.“

„Все пак този процес трябва да удовлетворява и двете страни. Така или иначе не харесвам да съм на толкова преден план.“

Също така разбирам, че зрителите искат повече хора в него и повече лични истории в Drive To Survive. Но в известен смисъл не искам да ме виждат, ако не мога да контролирам това, което се пуска навън.“

Трябва да можете да кажете: „Съжалявам, момчета, но не мисля, че това ме кара да изглеждам добре“. Понякога дори не знаете, че наоколо има камера, или пък някой върви зад вас и ви снима.“

„Наскоро разговарях с продуцентите. Нека видим какво ще излезе от това и дали ще се върна в Drive to Survive.“

„Разбира се, че искат да съм в сериала, но трябва да бъде по мои условия. В противен случай няма смисъл да участвам“, завърши Макс Верстапен.