Начало Избрани Волф получи фрактура на едната ръка след инцидент с велосипед

Волф получи фрактура на едната ръка след инцидент с велосипед

1132
0
Тото Волф
Тото Волф; снимка: Георги Тодоров/lap.bg

Тото Волф е получил фрактура на едната ръка след инцидент с велосипед. Шефът на Мерцедес е претърпял падане по време на планинско колоездене. Информацията бе потвърдена както от неговата съпруга Сузи, така и от германския производител.

Началото на лятната ваканция на Тото Волф започна по доста неприятен начин. Шефът на Мерцедес претърпя падане и контузи левия си лакът след падане с планински велосипед в Австрия. Информацията за злополуката бе разкрита от Сузи Волф. Тя написа публикация в социалната мрежа Инстаграм, която включва снимки от семейната почивка в австрийските планини. Заедно с Тото и Сузи е бил и техният син Джак

На снимката се вижда, че Волф е с гипс на лявата си ръка. Въпреки това не се споменава за никакви специфични усложнения. Според информация на Мерцедес, австрийският специалист е счупил кост в областта на левия си лакът. Очакванията са той да се възстанови в оставащите седмици от лятната пауза в F1.

„Наситено с екшън начало на лятната ваканция. Последната снимка показва как завършва спускането с планинско колело за Тото““, написа Сузи Волф в профила си в Инстаграм.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Susie Wolff (@susie_wolff)

Волф изглежда невредим и в добро настроение, въпреки фрактурата на едната си ръка. Изглежда че австриецът си е прекарал доста добре почивката си. На други снимки се вижда как семейството му кара картинг. Има и снимка, на която Сузи е в състезателното облекло за първи път, след като прекрати своята кариера.

Това не е първият случай, в който Волф получава травма, докато се наслаждава на дейности извън F1. През 2014 г. той  предизвиква инцидент с велосипед по време на колоездачна обиколка с други членове на екипа на Мерцедес покрай река Дунав в Унгария. В резултат на това Волф си счупва лакътя, рамото, ключицата и китката. Няколко месеца по-късно той получава фрактура на коляното след падане от топка за упражнения.