Начало Автомобили Volkswagen Club Fest този уикенд в Интер Експо Център

Volkswagen Club Fest този уикенд в Интер Експо Център

1253
0
Volkswagen Club Fest 2022
Volkswagen Club Fest 2022

Освен първият старт от новия сезон във Формула 1, през този уикенд ще се проведе и дванадесетото издание Volkswagen Club Fest. Идете и вижте титаничният сблъсък на миналото, настоящето и бъдещето на автомобилната индустрия.

Back to the future“ – BG edition!

Организаторите от “Клуб на привържениците на Фолксваген в България” повдигат леко завесата. На 19-ти и 20-ти март в Интер Експо Център най – голямото автомобилно изложение „от фенове за фенове“ ще предложи уникални автомобили и отдадени фенове, качествени продукти и услуги за автомобили, забавления за всички възрасти (RC колички, детски кът), приятни изненади, много игри и интересни награди. Организаторите гарантират невероятна атмосфера и много положителни емоции.

 

Автомобилните фенове напоследък жадуват за събития. А ние от клуба сме свикнали да им даваме почти всяка година поне по една изненада, поне по една или дори няколко премиери. И тази година не е изключение. Ще имаме официална премиера на нов модел. За първи път ще имаме участници от две от най-ексклузивните марки от концерна. За първи път ще можете да видите състезания с RC колички. За първи път ще имаме автомобили дори от Германия. Както всяка година, участниците ще изминат стотици и дори хиляди километри, за да представят своите автомобили. Защото всяка година влагаме нашата страст и емоция – от фенове за фенове.

Добрин Балчев, един от организаторите на феста.

Билети за събитието може да се закупят онлайн на www.bilet.bg или на каса в деня на събитието.