Volkswagen T-Cross – малък отвън, но широк и удобен вътре

17008
0

Най-новото попълнение в SUV гамата на Volkswagen е T-Cross. Той е функционално, практично и гъвкаво допълнение към семейството от SUV моделите на марката.

Автомобилът впечатлява не само със своя характерен, динамичен дизайн, но и със своята функционалност. Многобройните възможности за индивидуални трансформации го правят подходящ както за градското ежедневие, така и за по-дълги пътешествия.

Volkswagen T-Cross разполага със най-съвременни системи за асистенция, способни да гарантират комфортно и безопасно шофиране по всяко време.

Най-малкият SUV на Volkswagen е оборудван с пълна гама мерки за безопасност, които доскоро бяха запазен периметър само на по-големите автомобили от горните класове. Така Т-Cross е един от най-безопасните SUV модели в класа си. Заради което той получи максимална оценка от 5 звезди в тестовете за безопасност Euro NCAP. Той постигна топ резултати във всички категории.

Вижте ревюто на автомобила, представено от Иван Тенчев и ако ви е заинтригувал, можете да посетите сайта на официалният вносител в България Порше БГ.