Начало Картинг Втори предсезонни тестове на Кинетик Картс на 25-26 май

Втори предсезонни тестове на Кинетик Картс на 25-26 май

322
0

В периода 25-26 май българската компания Кинетик Картс ще проведе вторите предсезонни тестове на новите си електрически картинги, съвсем скоро преди началото на първия български електрически картинг шампионат Kinetik E-Series.

Първите изпитания се проведоха през април на пистите в Кюстендил и на Красна Поляна. Сега събитието ще се проведе на картинг пистата в град Варна. Тя е родното място на българските електрическите картинги с над 2300 километра изминати на нея.

Машините ще са в свои води, тъй като след всяка направена сесия на тази писта са били инженерно и софтуерно подобрявани от екипа. Комбинацията от права и доста технични завои ще позволят на пилотите да тестват поведението и мощността на машините.

Кинетик Картс ще осигурят екип от инженери и механици, участвали в разработката и производството на картингите. Те ще са на пълно разположение на участниците в теста.

Всеки проявяващ желание да изпробва състезателните електрически картинги на Кинетик Картс, може да се запише за участие на сайта на Kinetik E-Series – www.kinetik-e.com. Таксата е €250.

При последвала регистрация за участие в шампионата, сумата ще бъде приспадната от таксата правоучастие.