Начало Автомобили Зад кулисите на създаването на календара на Opel за 2017 г.

Зад кулисите на създаването на календара на Opel за 2017 г.

33
0

Хале № 18 на филмовото студио Бабелсберг се  превърна в мистична страна на чудесата в продължение на два дни през юли. Известната Елен фон Унверт улови моделите на Opel от миналото, настоящето и бъдещето в сезонни композиции. Красавците от Рюселсхайм бяха двумилионният Opel, позлатеният с 24-каратово злато 1956 Kapitän, прекрасният кабриолет Cascada и Opel GT Concept. Opel ангажира за главните роли световния топ модел Джорджия Мей Джагър (дъщеря на Мик Джагър от Rolling Stone и топ модела Джери Хол) и “Grumpy Cat”, най-известната котка в света с 8,7 милиона почитатели във Facebook. В резултат се получиха някои очарователни и с голям контраст мотиви за календара на Opel за 2017 г.

“Нашите 12 мотива за календара представляват пътешествие в една мистична и на моменти сюрреалистична страна на чудесата. В някои случаи колите заемат централно място на сцената, а в други Grumpy Cat Джорджия Мей Джагър са в центъра на вниманието. Всички герои комбинират своите уникални личностни характеристики, което е майсторски уловено от винаги засмяната Елен фон Унверт,” коментира шефа на маркетинга на Opel Тина Мюлер.

“Студията в Бабелсберг са наистина яко място. Направихме най-добрата си фотосесия тук в германската версия на Холивуд или както би казала ‘Grumpy’ – „най-лошата фотосесия досега”,” добави Бен Лашес, мениджър на намръщената котка.

Изглеждащата постоянно намръщено “Grumpy Cat” и жизнерадостната Джорджия Мей Джагър се представиха като добре стикован отбор, което осигури на снимките впечатляващи контрасти. Те омагьосаха с личната си аура класическите модели на Opel Diplomat и Kapitän, както и съвременните ADAM ROCKS, Astra, MOKKA X и задаващата се електрическа кола Ampera-e.

“Grumpy Cat“, чието истинско име е “Tardar Sauce“, е звезда в Интернет. Това е първият път, когато котката с намръщено изражение на лицето ще участва в кампания на европейски автомобилен производител. Американката от Аризона е добре известна на аудиторията в глобалната мрежа. Освен със своята страница във Facebook, тя се изявява и в различни видео филми във YouTube и е успяла да се сдобие със своя восъчна фигура в Мадам Тюсо.