Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Зак Браун: Новата ни кола бележи началото на завръщането на Макларън

Зак Браун: Новата ни кола бележи началото на завръщането на Макларън

1118
0

Управляващият директор на Макларън Зак Браун заяви, че новата кола MCL34 бележи началото на завръщането на тима към челните позиции в решетката на Формула 1. Днес екипът от Уокинг показа официално автомобила за новия сезон, който с променен нос и предно крило.

През тази година пилотската двойка на тима е изцяло нова, което се случва за първи път от 2007 г. За отбора ще карат испанецът Карлос Сайнц и дебютантът Ландо Норис. Те заместника оттеглилия се от спорта Фернандо Алонсо и неубедителния Щофел Вандоорн.

„Болидът MCL34 е резултат от изключително здрава работа и всеотдайност на целия тим, каза Браун. – Всички сме отдадени на това, което правим, мотивирани и обединени в амбициите ни да върнем Макларън към това тимът да е конкурентноспособен.

Имаме свежа двойка пилоти, като двамата представляват новото поколение таланти във Формула 1. Те са неразделна част от тима и нашите колективни усилия да дърпаме Макларън напред. А семейството на Макларън не са само хората в тима и пилотите. Това са и нашите страхотни партньори и чудесни фенове. Имаме силни партньори, които продължават да се увеличават.“

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter