Начало Автомобили Започна строителството на втори продажбено-сервизен комплекс на Тойота за София

Започна строителството на втори продажбено-сервизен комплекс на Тойота за София

138
0

ТМ Ауто ЕООД, дилърът на Тойота за София започна строителството на втори продажбено-сервизен комплекс на Тойота в столицата.
Разположен на парцел от 12,000 кв.м., намиращ се на бул.”Европа”, посока Божурище, в най-бързо развиващата се част на града, новият комплекс на Тойота – „София Запад” ще бъде с 11,000 РЗП, паркинг за над 400 автомобила и възможност да обслужва 20 автомобила едновременно. Особено внимание при проектирането е отделено на авторепаратурата, като за заложени две бояджийски камери с прилежащите постове. В просторния 800 кв.м. автосалон клиентите на Тойота ще могат да получават информация за най-новите модели, хибридните технологии, да направят пробно шофиране на избран модел, да разгледат различни лизингови и кредитни схеми… и всичко това – в приятна, релаксираща обстановка. Специално място е отделено на зоната за автомобили втора употреба.
На церемония в присъствието на служители и мениджъри на ТМ Ауто ЕООД бе направена първата копка. Гости на събитието бяха новият изпълнителен директор на Тойота Балканс ЕООД – г-н Ян Коюмджиян и кмета на район Връбница, г-н Младенов.

„Ние винаги се стремим да осигуряваме най-добрите условия за обслужване на нашите клиенти и този комплекс е изражение на този наш стремеж. Ние, екипът на ТМ Ауто, като най-голям в страната ще положим всички усилия да превърнем този нов автоцентър в предпочитано място за нашите настоящи и бъдещи клиенти.” – сподели изпълнителният директор на ТМ АУТО ЕООД и управител „Продажби крайни клиенти” на Инчкейп за България, Румъния и Македония, г-н Велко Лазов.

Изпълнителят на обекта – „Кейбилд” ЕАД се очаква да завърши и предаде на инвеститора ТМ АУТО ЕООД новоизградения комплекс през първата половина на 2009 год.