Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Заубер: Трудно ще догоним Форс Индия

Заубер: Трудно ще догоним Форс Индия

45
0
Хайме Алгерсуари

Отзивите от пилотите на Заубер и Торо Росо за представянето им в петъчните свободни тренировки за Гран при на Унгария:

Камуи Кобаяши (11-и):

Въпреки че изглеждаме по-добре, отколкото на Нюрбургринг, ще ни бъде трудно да догоним болидите на Форс Индия. Целта ни е на бъдем пред тях в квалификацията. Балансът на болида ми все още не е идеален, но можем да го подобрим. За мен меките гуми са трудни към момента, затова предпочитам супермеките.

Серхио Перес (9-и 12-и):

Имаме по-добро темпо спрямо това в Германия. Температурата ще бъде решаваща за добрата работа на супермеките гуми в квалификацията. В дългите серии отчитам деградация и при двата типа смеси, но балансът ми е по-добър с меките. С тях съм по-постоянен, отколкото със супермеките. Очаква ни интересен уикенд, поне що се отнася до гумите.

Хайме Алгерсуари (17-и и 16-и):

Сутринта завъртях най-много обиколки от всички пилоти. Концентрирахме се над настройките за състезанието и търсенето на решение за постигане на по-добро темпо. Още не е ясно къде точно се намираме в колоната. Очаквам още една трудна квалификация, а в състезанието да се представим по-добре. Изпробвах и двата типа гуми, но не долавям особени разлики в качествата им.

Себастиен Буеми (16-и и 18-и):

Този път нарушихме обичайния план на работа и още сутринта изпробвахме супермеките гуми. Не бях доволен от настройките, затова през деня направихме драстични промени по настройките и почти достигнахме максималното добро представяне. Представянето ни както в последните две състезание – липсва ни малко темпо.