Начало Рали Пламен Стайков с нови спонсори и визия на автомобила

Пламен Стайков с нови спонсори и визия на автомобила

421
0

Двукратният рали шампион на България Пламен Стайков, ще се състезава в рали шампионата и през тази година. Програмата на Стайков в българските състезания ще бъде ограничена до двете ни най-големи ралита – рали България, което ще се състои след две седмици във Варна, както и рали Сливен, традиционно провеждащо се в началото на септември.

Другите ралита, в които шампиона за 2014 г. и 2016 г. възнамерява да се включи, са рали Арад, рали Бакау, рали Есок, рали Сърбия и рали Мармарис. За втора поредна година от дясната страна на Стайков ще седне навигатора Давид Кварацхелия – Давидоне.

За този сезон двамата ще се състезават с лицензи, издадени от грузинската федерация по автомобилизъм (GAFS). Другата новост за шампионите е, че отборът им ще носи името Staykov Racing – Georgia.

През този сезон, екипажът ще се радва на подкрепата на Sofia Connect, CAUCASUS ONLINE, SOKHUMI GEORGIA, ХОЛДИНГ ЗАГОРА, GREENNET, KROON OIL и Rudi 96. Медиен партньор на шампиона отново ще бъде LAP.bg. Днес автомобилът Мицубиши Лансър Ево 9 бе брандиран с логата на новите спонсори.