Начало Автокаталог Автокаталог 2022

    Автокаталог 2022

    2489
    0

    След две трудни години на стрес и несигурност автомобилният пазар отново тръгна нагоре. Някъде по-бързо, другаде – не съвсем. Проблемите с прекъснатите вериги за доставки, чиповете, някои регулации в Европа забавиха темповете на възстановяване. Но въпреки това през 2021 г. в света бяха продадени над 58 млн. нови автомобила. Една не малка част от моделите, които допринесоха за този успех, са представени отново в годишния Автокаталог на ClubS1, за който мнозина ни питаха и отново очакваха за поредна година.

    Надявам се, че този Автокатаог отново ще ви бъде полезен с базовата информация за автомобилите, предлагани приоритетно на нашия пазар и ще може да ви ориентира в огромното море от оферти

    Увеличаването броя на моделите, особено на големите производители, ни принуди отново малко да увеличим обема. Отказахме се от присъствието на някои крайно екзотични марки като Bugatti, Morgan или Caterham. В техните гами не настъпват кой знае какви промени от години и предлагат на практика единични бройки. Вярвам, че това едва ли ще намали интереса ви, основно фокусиран върху разнообразието от коли на нашия пазар.

    Отново искам да ви благодаря за вниманието към нашия труд, както и на колегите за положените огромни усилия в доста напрегнати и натоварени с работа времена.

    Иван Тенчев

    Специално благодарим на всички фирми, публикували реклама в изданието, което направи възможно то да бъде създадено.

    Автокаталог 2022 може да намерите при нашите партньори във веригите бензиностанции Shell, Lukoil, Eko, Gazprom, Rompetrol, магазините Inmedio в моловете и Kaufland.