Начало Автомобили Българския спортен тотализатор със свой принос в борбата за ограничаване на пътните...

Българския спортен тотализатор със свой принос в борбата за ограничаване на пътните инциденти

64
0

Над 2 000 изрядни шофьори бяха наградени в рамките на кампанията „ТОТО Полиция 2008”. Инициативата, която се организира за втора поредна година от Българския спортен тотализатор и КАТ имаше за цел да ограничи броя на пътните инциденти.

„ТОТО Полиция 2008” бе подкрепена от популярни български спортисти като Петър Стойчев, Евгения Раданова, Ваня Гешева, Петър Попангелов и Ивайло Гаврилов, а също и от музикантите от Д2 и Наско от група БТР.

Кампанията продължи 10 дни (от 10 до 19 юли 2008 г. включително), като на различни места по пътя към морето, тото патрули награждаваха съвестните и добри шофьори. Близо 60 водачи спечелиха и допълнителни награди, защото носеха със себе си попълнен фиш от игрите на Спорт тото. Освен това, те ще участват в томбола, която може да им донесе една от 20-те големи награди – златна топка – символ на Българския спортен тотализатор. Щастливците ще бъдат определени чрез жребий, който ще се тегли на 27 юли (неделя) 2008 г. в предаването “Втори тото шанс” по БНТ.

„Второто издание на кампанията „ТОТО Полиция” показа, че много от шофьорите у нас са съвестни и спазват правилата за движение. Дано те послужат за пример на останалите водачи и през следващата година пътните инциденти да бъдат значително по-малко”, заяви Иван Иванов, изпълнителен директор на БСТ.