Начало Рали Братята Петер и Хенинг Солберг озвучават Cars 2 в Норвегия

Братята Петер и Хенинг Солберг озвучават Cars 2 в Норвегия

74
0
Петер Солберг

Братята Петер и Хенинг Солберг, които понастоящем са пилоти във WRC, участваха в озвучаването на филма Cars 2 в своята родна Норвегия.

Във филмчето Хенинг дава гласа си на стария Кадилак. Петър пък дублира лъскава спортна кола, носеща името Bilen 2 в Норвегия. Това е същият автомобил, който Люис Хамилтън озвучава за версията на филма, разпространявана във Великобритания.

– Забавлявахме се страхотно, докато работехме по филма – каза Петер Солберг. – Бе възможно да правим подобни неща преди, но имаше най-голям смисъл да озвучаваш филм за коли. Не бе трудно да се справим със задачата, но аз имам толкова лоша памет, че вече забравих репликите си.

Двамата братя прекараха един цял ден в столицата на Норвегия Осло, за да запишат частите си от филма. Заедно с тях бе и синът на Петер Оливер.

Филмът е продължение на анимацията Cars, която се появи на екран през 2006 г. Cars 2 тръгна в САЩ на 24 юни, във Великобритания ще започне да се излъчва от 22 юли, а в Норвегия от 29 юли, когато двамата рали пилоти ще се състезават в рали Финландия.