Начало Рали Екипажи на Hyundai Racing Trophy ще участват на рали-спринт Дряново

Екипажи на Hyundai Racing Trophy ще участват на рали-спринт Дряново

29
0

Тази неделя ще се проведе рали-спринт Дряново, в който ще участват и три от екипажите на Hyundai Racing Trophy. Това са Симеон Симеонов/Йордан Йорданов, Денис Станчовски/Младен Карчев и Виктория Гъркова/Велислава Павлова. Те ще се състезават с автомобилите си Hyundai i20 Coupe R от едномарковия шампионат.

На родното състезание в Дряново екипите на Motorsport Academy и Hyundai Racing Trophy ще направят подготовка за предстоящия старт на екипажите на рали Троя, Турция.

Три от тандемите на едномарковия шампионат ще могат да направят последни настройки на автомобилите си преди да заминат за Турция другата седмица. Това е добра тренировка за младите екипажи, тъй като се провежда в реални състезателни условия.

Подадени са 33 заявки за състезанието, а в категорията на автомобилите от Hyundai Racing Trophy – RC5, има общо 7 екипажа.

Опитът, който Симеон Симеонов, Денис Станчовски и Виктория Гъркова ще придобият на рали-спринт Дряново е ценен и ще допринесе за тяхното развитие като професионални рали пилоти. 

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.