Начало Рали Екатерина Стратиева ще участва на рали Барум

Екатерина Стратиева ще участва на рали Барум

50
0

Двукратната европейска рали шампионка при дамите Екатерина Стратиева заяви, че участието й в рали „Барум”, осми кръг от шампионата на Стария континент е на 99 процента сигурно.

„Да, всичко е готово и 99% ще карам в Чехия – заяви Стратиева. – Ще участвам отново с моя Citroen C2 R2, навигатор ще ми е Ангел Башкехайов. Той ще може да оцени чешкото рали, знам и че ще му е полезно.”

Този сезон Башкехайов е навигатор на водача в генералното класиране на родния шампионат Йордан Атанасов, а следващият старт на двамата ще е рали „Сливен” в началото на септември.

„Изключително съм щастлив, че ще имам честта да участвам в това легендарно рали. Винаги съм мечтал един ден да бъда част от него и този ден настъпи. Искам да благодаря на Катя за  предоставената възможност и гласуваното доверие“, сподели Башкехайов преди чешкото рали.

Програмата на нашите участници преди ралито ще бъде изключително натоварена. В събота двамата заминават за Унгария, където в неделя и понеделник ще проведът тестове на автомобила.