Начало Рали Екатерина Стратиева стартира нов проект, с който ще представя България (видео)

Екатерина Стратиева стартира нов проект, с който ще представя България (видео)

419
0
Екатерина Стратиева

Екатерина Стратиева стартира нов проект, с който ще представя България при участията си в надпревари от европейския рали шампионат.

Засега програмата й е частична, като самата състезателка обясни, че ще се постарае да участва в колкото се може повече кръгове от първенството.

От известно време обмислям възможностите и мисля, че дойде моментът, когато да го стартирам. Избрах този сезон да започна да запознавам своите фенове, колеги, приятели, организатори, медии и изобщо хора по света с това коя съм, откъде идвам, какво представлява моята родина – обясни тя.

Идеята й е преди всеки старт в Европа да представя кратко видео и материал за нещо специфично за България. Първият клип е готов, като той е посветен на родния й град София, а английската му версия трябваше да бъде завършена в деня на официалното представяне на проекта, който се нарича „Българска роза по европейските рали трасета”.

Програмата на Стратиева ще започне с рали Акрополис, трети кръг от първенството на Стария континент. Във финансирането й имат частично участие две министерства – на икономиката и енергетиката и на младежта и спорта, както и основният й спонсор Булстрад.