Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Формула 1 Vision на разположение в Монако

Формула 1 Vision на разположение в Монако

89
0
2011,TLUSTAK Antonin,рали България

Новата платформа за предаване на Формула 1 F1 Vision бе представена пред медиите в Монако. Получихме устройства, подобни на някогашните Кангару, на които да следим и приложенията, вече предлагащи се на пазарите по света срещу заплащане.

Въпреки че стартът на стрийминг приложението бе отложен и то тръгна една в Испания преди две седмици, не всичко бе наред и се наложи връщане на пари на закупили платформата клиенти. И в Монако не всичко работи още, но поне зоните на информация са ясни.

Картината може да се следи от стандартния тв сигнал или от камерата над каската на конкретен пилот, или от 4 състезателя едновременно. Вариант е да се наблюдава само един конкретен пилот, още два сигнала към основния и най-важните моменти от случващото се на пистата.

Може да се следи точното време по сектори, използваните гуми, да се сравняват двама пилоти едновременно (засега като резултати). Съобщенията от рейсконтрола също излизат, както и времената в пита. Картината може да се следи с коментара на британския Sky или френския Canal+, както и без коментар изобщо.