Начало Рали Фолксваген пуска рали игра – RALLY THE WORLD. THE GAME.

Фолксваген пуска рали игра – RALLY THE WORLD. THE GAME.

33
0
Себастиен Ожие

Фолксваген ще направи още по-вълнуващо изживяването на рали феновете, след като се включи във WRC за сезон 2013 г. със заводски екип и след три кръга вече има две победи – в Швеция и Мексико – въпреки първоначално скромните си очаквания. Сега концернът пуска и игра, която носи името на слогана на отбора: RALLY THE WORLD. THE GAME.

Запалянковците ще имат възможността да се състезават с виртуално Поло R WRC на своите таблети и смартфони и да се вживеят още повече в усещанията, изпитвани от екипажите в отсечките на състезанията. За разлика от класическите предизвикателства обаче, в RALLY THE WORLD. THE GAME. участникът ще е на мястото на навигатора, а не на пилотите Себастиен Ожие и Яри-Мати Латвала.

Играта е иновативна интерпретация на класическите изпитания от този тип. Тя е достъпна от днес в безплатна мобилна версия за iOS и Андроид. Голямото предизвикателство е да се изведе Поло R WRC през опасните криви, бързите секции и не толкова високоскоростните дистанции. За целта е необходима комбинация от планиране, позициониране и темпо. Колкото по-често изминават цялото трасе, толкова повече точки за опит трупат и това ще им дава достъп до следващите кръгове и опции.

Освен мобилна версия, играта има и уебвариант – на www.rallytheworld.com. На сайта участниците ще се съревновават за реални награди. RALLY THE WORLD. THE GAME. Може да се намери още в Apple App Store и чрез Google Play, Android Pit и Samsung Store за Android.