Начало Рали Globul и Крум Дончев продължават партньорството си в Globul Rally Team

Globul и Крум Дончев продължават партньорството си в Globul Rally Team

62
0
Крум Дончев,Траянови врата 2011

Globul и четирикратният рали шампион на България Крум Дончев продължиха партньорството си в Globul Rally Team за още две години.

Запазената марка на компанията ще е върху автомобила, екипите на състезателите и облеклото на техническия персонал на отбора. И през тази година Крум Дончев и навигаторът му Петър Йорданов ще продължат да участват в рекламни кампании и други инициативи на мобилния оператор. Екипът ще се включи и в ежегодната кампания за безопасно шофиране на Globul, която има за цел да популяризира отговорното поведение зад волана и да спомогне за подобряване на пътната безопасност в страната.

Новият сезон започва с рали Средна гора, което ще се проведе от 9 до 11 май и е първи кръг от националния шампионат. Подготовката на екипажа върви по план, като тестовете със състезателния автомобил продължават и в момента.

За нас е чест, че продължаваме да сме партньор на Крум Дончев и неговия екип. Уверени сме в успеха на Globul Rally Team, тъй като през годините те доказаха своя изключителен професионализъм, отдаденост на спорта и силна мотивация за победа. Сигурни сме, че ни очаква един интересен и вълнуващ сезон, и желаем на отбора късмет! – заяви главният търговски директор на Globul Николаос Хумис.

Пилотът коментира от своя страна, че е изключително щастлив от факта, че компания като Globul застава зад отбора и ще продължи да го подкрепя.

– За мен и за екипа на Globul Rally Team това е доказателство, че нашите усилия и любов към рали спорта са оценени. Огромна чест е, че към екипа ще се присъедини и Nokia, гласувайки ни доверие също за следващите две години. През този сезон сме амбицирани да постигнем високи резултати и да се борим за победа във всяко от предстоящите състезания, а през лятото ще можем да се похвалим и с още интересни новини покрай отбора – допълни Дончев.

Партньорството между Globul, Крум Дончев и неговия екип датира от 2008 г., като през годините популярният рали състезател е участвал в рекламни кампании и редица социални инициативи на оператора.