Начало Рали Globul с редица специални прояви с Дончев за рали Хеброс

Globul с редица специални прояви с Дончев за рали Хеброс

68
0
Крум Дончев

Редица специални прояви организира Globul с тима Глобул Рали Тийм и четирикратния шампион на България Крум Дончев по повод рали Хеброс в края на следващата седмица (25-27 октомври).

След финала на надпреварата почитателите на отбора ще имат възможност да се запознаят и да вземат автографи от Дончев и навигатора Петър Йорданов. Феновете ще получат постери на екипа и ще могат да разгледат отблизо състезателния автомобил Peugeot 207 S2000.

Всички почитатели на рали спорта ще имат и шанс да се включат в интерактивна игра с награди. Желаещите ще трябва да отговорят правилно на няколко въпроса, свързани с правилата за движение по пътищата, като най-добре представилите се участници ще получат подаръци от Globul.

Феновете могат да участват също така в конкурс за авторска снимка на Глобул Рали Тийм от сезон 2012 или със свое предложение за слоган на отбора (до 140 знака). За целта е необходимо да изпратят снимка или кратък текст на адрес:  до 5 ноември. Авторите на най-добрите предложения в двете категории ще спечелят по едно hands-free устройство Nokia BH – 108, както и участие в урок по безопасно шофиране с Крум Дончев, който ще се състои тази есен на специално подбран терен близо до София.