Начало Списание Хамилтън полетя

Хамилтън полетя

29
0

Без никакво съмнение двете победи на 22-годишния Люис Хамилтън в състезанията в Северна Америка го изстреляха в космоса сред най-ярките звезди на спорта.

Младежът се пребори мъжки най-вече със съотборника си Фернандо Алонсо, но трудното едва сега започва. В ход са най-тежките, решителни надпревари в Европа, в които шампионът няма да отстъпи. Така или иначе обаче, героят на започващото лято е Люис Хамилтън и естествено той е в центъра на нашето внимание със специален разказ за неговите корени – чак до карибска Гренада и дядо му.
Подготовката на младежа, обект на вниманието дори на принц Чарлз (запечатано в една от нашите снимки) е друга тема, разработена този път от вездесъщия Дитер Ренкен. Той се е докопал до наистина специална информация от кухнята на Макларън, тимът, който взе малко преднина преднина в началото на същинския сезон. Това пък е друга много важна разработка в настоящия ни брой – развитието на болидите и кой до къде стигна в напредъка и напасването си с гумите.

Паметните събития от последния месец, като щастливо завършилата катастрофата на Роберт Кубица , както и продължаващите уговорки за клиентските шасита ни накараха да погледнем назад в историята към невероятните събития около една не така щастлива катастрофа, но влияеща до днес на канадското състезание, както и към легендарния път на най-митичния клиентски автомобил, в създаването на който участник е и самият Макс Мозли.
Титаничния двубой на дизелите в Льо Ман и изобщо тази технология са друга важна тема, както и детайлите около вече отиващата си система за каране и със спукани гуми в ралитата ATS.
При положение, че хората започнаха да купуват нови коли на автомобилния салон като климатици, то не ни остава друго освен да не спираме да ви запознаваме с най-новите модели.

Иван Тенчев