Начало Рали Хирвонен 24 часа без багаж в Оукланд

Хирвонен 24 часа без багаж в Оукланд

62
0
Мико Хирвонен

Доста колоритно изживяване се оказа пътуването на Мико Хирвонен до Нова Зеландия. Грижи съпътстваха финландеца кажи-речи през цялото време. Хидравличен проблем забави излитането на самолета му от Франкфурт с цял час, но за щастие следващите 11 часа полет преминаха добре.

Ясно е обаче, че изтървах връзката в Сингапур – продължи да разказва пилотът на Ситроен. – Взех следващия самолет и кацнах в Оукланд 12 часа по-късно без багаж. По принцип съм в хотел Скай Сити в града, мястото е хубаво. Дори не отидох до стаята си обаче – нямаше смисъл при положение, че багажът ми го няма… Директно се запътих за бургер и бира – моментално се почувствах по-добре!

Мико отбеляза, че в Нова Зеландия е доста студено, в момента там е средата на зимата.

Снимахме цял ден за видеото ни в youtube. После Ярмо (Лехтинен – навигаторът му – б.р.) отиде на пазар и го помолих да ми вземе някакви дрехи. Върна се с къси панталони, на които пише „Party Animal“ и три чифта чорапи. Явно пазаруването не е стихията му… После обаче поиграх билярд и си починах заедно с него и с треньора ми Теему – сподели още Хирвовен.

Оказа се, че състезателят успешно изкара 24 часа без багажа си, който най-накрая пристигна след объркването на полетите. Мико бе доволен, че ще облече нещо изпрано и чисто за тренировките.