Начало Рали Иномоушън Рейсинг на старт на рали Твърдица-Елена

Иномоушън Рейсинг на старт на рали Твърдица-Елена

47
0

Екипажът на Иномоушън Рейсинг Станислав Владимиров и Чавдар Събев ще застане на старта в рали Твърдица–Елена, трети кръг от националния рали шампионат. След успешното начало на сезона в Румъния и отпадането заради технически проблем в рали България, Владимиров и Събев ще търсят задължителен финал в предстоящата надпревара.

„Рали Твърдица-Елена е едно от най-трудните състезания в календара на шампионата, а отсечките се класически за българския рали спорт. Нашата задача ще бъде да стигнем до финала на състезанието, тъй като отпадането в рали България ни отне много ценни точки за шампионата“, сподели намеренията си Владимиров.

През тази година Твърдица–Елена включва 11 скоростни отсечки с дължина от близо 130 състезателни километра. В програмата на състезанието е включен и нов специален етап – 7-километровата отсечка Яковци. Останалите скоростни изпитания са познати на пилотите и формират изключително трудния характер на 3-ия кръг от шампионата.

„Надявам се на успешен финал за нашият екипаж. Състезанието е много тежко, а автомобилът на който разчитаме е доста стар. Видяхме, че една напълно неочаквана повреда в рали „България“ ни отне страхотния резултат, към който вървяхме. Сега ще трябва да компенсираме пропуснатите възможности с разумно и резултатно представяне“, допълни очакванията на Иномоушън Рейсинг мениджърът на отбора Владимир Гатев.

Феновете на рали спорта в България ще имат възможност да наблюдават на живо GPS сигнал от автомобила на Станислав Владимиров и Чавдар Събев по време на цялото състезание. Това ще се случи благодерение на един от партньорите на отбора – Loggator. Движението на екипажът по единадесетте скоростни отсечки може да бъде следен на адрес: https://events.loggator.com/ckcUX9PkDtF5m2GG