Начало Рали Избраха нов управителен съвет на автомобилната федерация

Избраха нов управителен съвет на автомобилната федерация

30
0

Въпреки подадената оставка от Владо Илиев и предложението на Георги Гвоздейков с оглед на това да не бъде освобождаван досегашния управителен съвет на БФАС, за да не се получи хаос в спорта, представителите на автомобилните клубове у нас (на първата снимка) днес на Общото събрание гласуваха с мнозинство той да бъде освободен и да бъдат избрани нови членове.

Така досегашните 10 членове – Антон Антонов, Иван Киров, Калоян Станчев, Злати Златев, Иван Шопов, Теодор Тодоров,  Стефан Златев, Емил Маринов, Милен Минев и Христо Лазаров Стоилов бяха освободени от длъжност. На тяхно място бяха назначени нови 6 (без да броим председателя), като според новия правилник бройката се намалява с 4.

Някои от които както се вижда и досега заемаха същата длъжност – Слави Славов (33 гласа), Александър Ковачев (31), Калоян Станчев (31), Христо Стоилов (29), Стефан Драганов (29) и Антон Антонов (26).

Преди гласуването няколко представители си направиха самоотвод, което заедно с оставката на Владо Илиев създаде усещането, че почти никой не иска да се занимава с управлението на автомобилния спорт у нас.