Начало Рали Излъчват в реално време онлайн рали „Твърдица-Елена”

Излъчват в реално време онлайн рали „Твърдица-Елена”

55
0
Рали

Един от най-големите български интернет портали – webcafe.bg ще излъчи на живо две от отсечките на рали „Твърдица-Елена”, първи кръг от националния рали шампионат. Така 10-ото юбилейно издание на „Твърдица-Елена” ще стане първото българско състезание, излъчвано едновременно по телевизията и в интернет.

Феновете на моторните спортове ще могат да гледат в интернет два етапа от състезанието: „Детелината” в събота, 28 юни, който стартира в 19:08 часа и „Елена” в неделя, 29 юни, който стартира в 10:48 ч.

Радваме се, че голям сайт като webcafe.bg подава ръка на българския автомобилен спорт, тъй като така състезанието ни ще стигне до по-широка аудитория – заяви организаторът на рали „Твърдица-Елена” Злати Златев. – Радвам се, че идеята ни за масирано присъствие на ралито беше подкрепено от компании като Dacia и Dianel, което за нас е важно. За преките предавания сме ангажирали за коментатор Георги Иванов, което е гаранция, че зрителите ще получат качествена информация за всичко случващо се на трасето. Искаме да работим с най-добрите и това е поредната ни крачка в тази посока.

35 са заявените екипажи за рали „Твърдица-Елена” и открития рали-спринт, който ще се проведе в рамките на състезанието. Официалният старт е утре в 17:30 часа в Твърдица, а след това е и първият етап по улиците на града.