Начало Рали Изведоха от интензивното навигатора на Тодор Славов

Изведоха от интензивното навигатора на Тодор Славов

77
0

Пострадалият тежко навигатор Петър Илиев при фаталната катастрофа на Тодор Славов вече не е в реанимацията на сливенската МБАЛ д-р Иван Селимински, а е в травматологията, където ще продължи активното му лечение.

„Стискам зъби! Това е…“, обясни Петър Илиев пред RallyXpress. Той обясни, че колегите му не са го оставили и непрекъснато са при него. Днес целия си ден край леглото му в отделението е бил Мартин Сурилов, преди него са го посетили сливенски състезатели. Днес пък в болницата специално ще пристигне да го види колегата му Димитър Спасов. 

Бившият навигатор в екипа на Престиж Рали Тим бе онзи, който е бил неотлъчно до Петьо в първите няколко часа, след като състезателят е докаран в сливенското здравно заведение и преди шуменецът да бъде вкаран в операционната зала за първата от двете операции.

Петьо говори трудно, като се има предвид, че тазът му е начупен на повече от две места, десният крак е гипсиран, а дясната ключица е обездвижена.

Самият навигатор е сигурен, че ще се наложи да остане дълго време в Сливен, защото евентуалното му местене в шуменската болница би могло да доведе да усложнения.