Начало Lifestyle Какви коли ще участват в Премиум рали София – Свети Влас 2019

Какви коли ще участват в Премиум рали София – Свети Влас 2019

1563
0
Премиум рали София – Свети Влас

Останаха дни до началото на Премиум рали София – Свети Влас. Организаторите разкриха част от автомобилите, които ще участват в тазгодишното издание на ралито.

На старта ще се наредят повече от 35 отбора, сред които има представители и от страната на изгряващото слънце като Nissan GT-R Black Edition и Lexus LC500, специално брандиран от Top’s Honey, тунинговано Evo X. Старият континент ще бъде представляван от автомобили като Ferrari 488 GTB, Ferrari California, AMG GT C, AMG GT R, Porsche 991.2 Turbo S, AUDI R8 Performance, BMW M5 специално брандирано за Auto Bavaria – българският M Дилър , Aston Martin DB11, Maserati Quattroporte, BMW i8, BMW M850i, Porsche Panamera GTS, AUDI RS7, Lamborghini Gallardo и още много други.

Дългогодишните партньори Benzin.bg и Orlen Oil ще ни впечатлят с рядката и изключително интересна Alfa Romeo 4C, която отново ще бъде специална с оригинално фирмено брандиране. За поредна година „талисманите“ в ралито са предоставени от Eurolink, а това обещава само едни от най-ексклузивните коли!

Не забравяйте да бъдете пред хотел „Маринела“ на 19.06 точно в 12:00 часа на обяд, за да видите отблизо всички тези автомобили и още много! Tortuga Slots пък са много изненади за зрителите.

Събитието се провежда с подкрепата на Asset Insurace, тъй като ралито и един от най-големите застрахователи на Балканите споделят едни и същи принципи, а именно професионализъм, компретентност и коректност. От Eternal Start of The Engine ще се погрижат искрата във вашия автомобил никога да не спира.

През четирите дни на ралито, шумната група от суперавтомобили ще измине над 1000 километра.

Те ще преминават през Букурещ, Моторпарк Румъния, Варна и, разбира се, ще финишират на Марина „Диневи“ Свети Влас. Финалът обещава да е много впечатляващ. За победителите ще се погрижат от Kushev Brothers, които са специалисти в сферата на авто детайлинга.

Събитието отнново подкрепя каузата „Толерантност на пътя“ и апелира към разумното управление на автмобилите по пътната мрежа.

На финала участници, партньори и приятели на ралито ще съберат средства за благотворителност, към която се включва и дългогодишният партньор GOTO: Диаманти и бижутерия.

Екипът на Премиум рали София – Свети Влас ще очакват всички фенове на автомобилите на 19.06 пред Хотел „Маринела“ от 12:00 часа на обяд. Не е заизспускане!

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter