Начало Moto News Лоренсо ще рекламира Porsche

Лоренсо ще рекламира Porsche

32
0
??????? ??????

Световният шампион за 2012 г. и пилот на Yamaha MotoGP – испанецът Хорхе Лоренсо, ще рекламира Porsche. Договорът Хорхе подписа с Porsche Barcelona. Компанията става и негов спонсор.

Според контракта, Лоренсо ще участва в промоционални изяви на марката, а срещу това пилотът на Yamaha ще получи чисто ново Porsche 911. Лоренсо, също като Роси, който наскоро стана рекламно лице на кампанията на Opel Adam в Италия, си пада по спортни автомобили и няколко пъти е  участвал в състезания по издръжливост с добри резултати. Лоренсо казва: Обичам състезанията на четири колела и ми харесва да карам Porsche. Търсим възможности да участваме в състезания от Porsche Cup и ако това стане, ще направим така, че да не се засичат стартовете с MotoGP.
Генералният директор на Porsche Barcelona  Хосе Веласко казва: Хорхе е един от най-великите мотоциклетисти, а тази година ние отбелязваме 50-годишнината на модела 911, който от една страна беше един от най-успешните спортни коли за всички времена, а от друга доказа възможностите си за всекидневно ползване.