Начало Списание Макларън по нов път

Макларън по нов път

39
0

Тимът на Макларън-Мерцедес безспорно изживява едни от най-тежките дни в историята си през това наглед прохладно лято.
Колите често се повреждат или са стабилни, но не и бързи.
Въпреки това големият екип си е голям екип и поне две важни начинания предопределят сигурното връщане на върха – рано или късно.

Точно те са в центъра на вниманието ни в този брой, защото те са две страни на един и същ голям процес във Формула 1.
През настоящия месец се очаква появата на новия Макларън MP4-19B в състезания – кола, която със сигурност ще трябва поне да стабилизира представянето на тима и до го доближи поне до преките съперници на супер Шуми и Ферари.

Но зад спешно подготвения нов болид (за който специално Ви разказваме) заработи нещо много по-голямо. Макларън откри най-модерния завод в света изобщо и той със сигурност ще носи дивиденти в бъдеще. Предприятието е основна наша тема, защото Формула 1 отдавна се решава от науката, а е впечатляващо направеното от тима на Денис, независимо от високата цена, която бе платена.
Победите на Михаел Шумахер в американската визита на Формула 1 съвсем не дойдоха леко и макар интригата да се върти около това ще успеят ли съперниците да го победят – бяха повече от интересни.
Интересно бе и в световните ралита, както и на Боровец в най-голямото наше състезание.

Интересно е дали ще оценят в Рено прецизно Ярно Трули, за който също Ви разказваме и дали Пежо ще продаде толкова 407-ци, колкото французите желаят.
Интересно е…