Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Макларън представи първи новия болид

Макларън представи първи новия болид

ClubS1, брой 244

3919
0

Тимът на Макларън представи болида си за новия сезон преди всички останали. MCL35M ще е най-променената кола на целия грид, защото никой друг няма да сменя задвижващата си система. Именно поради тази причина в Уокинг бързаха толкова много. Направиха първи и тест с болида, макар и на подгизналия Силвърстоун, във формат на филмов ден. Интересът към екипа отново е изключително голям и затова изчакахме с лансирането на този брой, за да представим поне техния болид. Надявам се, че информацията за него е добра, но тепърва ще се разкриват детайли както за MCL35M, така и за всички останали, които ще се появяват в следващите дни.

Дълго обсъжданият договор на Люис Хамилтън и Мерцедес, както и работата по новата задвижваща система на Ферари са сред другите най-дискутирани теми през тази зима и им отделихме място, както и на първите дни на Серхио Перес в Милтън Кийнс.

Преди началото на сезона обърнахме внимание и на тримата дебютанти в първенството през 2021 г. – Мик Шумахер, Юки Цунода и Никита Мазепин и техния път до Формула 1. Те са така различни и интересни, че представянето им вече се очаква с нетърпение.
Паоло д’Алесио ни връща към последното десетилетие от спорта с финалната част от уникалната си поредица за технологиите в Гран при.

Специално внимание този път отделихме на хиперколата, която готви Пежо за световния шампионат за издръжливост. Това е един високотехнологичен продукт, който е платформа за нови решения в автомобилната индустрия като цяло.

С особена тръпка очакваме представянето на всички болиди и началото на новия сезон в Бахрейн. Преди това ще направим традиционния си предсезонен брой, който решихме да бъде и отпечатан на хартия по желание на всички традиционалисти.

Както обикновено, броят ви чака в дигитален формат на сайта e-spisanie.com!

Приятно четене!

Списание ClubS1 вече е част от програмата за лоялност на Shell – ClubSmart. Вече можете да получите достъп до електронния вариант на списание ClubS1 и с ваучер, като замените част от своите ClubSmart точки.