Начало BG спорт Мегафинал за Премиум рали София – Свети Влас

Мегафинал за Премиум рали София – Свети Влас

101
0
Премиум рали София – Свети Влас

Над 40 отбора, участници в седмото поред издание на Премиум рали София – Свети Влас, с автомобили като Ferrari 488 GTB, AMG GT R, Nissan GT-R Black Edition, Porsche 991.2 Turbo S, BMW M5 от Auto Bavaria, Lexus LC500 – отборът на Top’s Honey, Aston Martin DB11, Maserati Quattroporte, BMW M2, BMW M850i, AUDI RS7, Lamborghini Gallardo и още много други финишираха на пристанището „Марина Диневи“ в Свети Влас.

За четири дни участниците преминаха над 1000 километра по пътищата на България и Румъния. Класирането в събитието е резултат от четирите изпитания: Драг, time-attack, „Скрити Локации“ и „Точна езда“.

Най-добре се представилите се в отделните дисциплини получиха награди:

Драг
Екипаж: В.А. и С.В.
Автомобил: Porsche 991.2 Turbo S
Време: 10.6сек.

Time-attack на писта MotorPark Romania
Екипаж: В.А. и С.В.
Автомобил: Porsche 991.2 Turbo S
Време: 1:54:91 мин.

Точна езда
Екипаж: М.Ш. и Д. Г.
Автомобил: Ferrari 488 GTB

Организаторите бяха приготвили награди и за „Талисмани на Сезон 2019“, което спечeлиха отбора на Д. Д. и Т. Б. с автомобил AMG GT R. Те бяха избрани от всички участващи в събитието. Имаше и награда „Бензин в кръвта“, която получиха М. и К. Димитрови с автомобил C63 S AMG. Те са най-дългогодишните участници във всички издания на Премиум рали София – Свети Влас.

Големите шампионите, класирали се на първите три места в генералното класиране са:

Първо Място безспорно спечелиха отборът на В. А. и С.В. с Porsche 991.2 Turbo S. Втори след тях, отново със завидни умения, бяха М.Ш. и Д. Г. с Ferrari 488 GTB. Трети на стълбичката са Х. Г. и И.И. с Porsche Turbo S.

Наградите за победителите бяха предоставени от Kushev Brothers, които се занимават с детайлинг, дълбоко и цялостно почистване, възстановяване и защита на всички елементи от екстериора и интериора на автомобила. Наградата за първо място бе керамично покритие на екстериора на автомобил, наградата за второ място се състоеше от детайлно очистване и импрегниране на интериора и защита на стъклата, а за третото място беше специално подбран комплект от продукти на Gtechniq.

По време на Гала вечерята в Свети Влас традиционно се организира благотворителност, към която щедро се включиха партньорите от GOTO: Бижутерия и Диаманти.

След това шумната компания продължи празненството с финално парти в Планет Яхт Клуб „под флага“ на Benzin.bg и Orlen Oil. По време на
цялата вечер пред клуба можеше да се види страхотната Alfa Romeo 4C, паркирана върху спортна настилка от Energy Sports.

Събитието се извършва с подкрепата на Asset Insurance, които се грижат за сигурността и спокойствието на всички участващи, Tortuga slots – партньори в entertainment сектора, и Eternal Start of the Engine, пазейки автомобилите от липса на заряд.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter