Начало Автомобилни новини Megane с нова идентичност в гамата на Renault

Megane с нова идентичност в гамата на Renault

48
0

Renault представи линиите на новия външен вид на Megane малко преди официалното представяне на модела по време на автомобилното изложение във Франкфурт.

Марката продължава да разгръща своята нова дизайнерска идентичност в моделната си гама и дойде ред и на семейството на Megane да се сдобие с новото стилно оформление на предната част, характерно за бранда.

Промените гарантират по-голямо визуално единство между предниците на Mеgane Hatch, Mеgane Estate и Mеgane Coupе, които са с еднаква предна броня и капак на двигателя, макар че всяка версия запазва своята открояваща се идентичност. Новост са и халогенните фаровете с елиптични лупи, с които са оборудвани всички модели от гамата.

Новата дизайнерска идентичност е пренесена и върху спортните модели Mеgane R.S. и Mеgane GT, които могат да се похвалят с още по-динамична стойка и нов дизайн на предната част.

Новата гама е предвидено да влезе в продажба в Европа, включително и в България, през първата четвърт на следващата година.

Повече подробности за Renault Mеgane ще бъдат представени на щанда на Renault по време на международното автомобилно изложение във Франкфурт.