Начало BG спорт Мегапорт представи подобрената Шкода Фабия за новия сезон

Мегапорт представи подобрената Шкода Фабия за новия сезон

489
0
Екипът на Мегапорт за новия сезон

Трикратните шампиони на България Мирослав Ангелов и неговия навигатор Георги Гаджев от екипа на Мегапорт представиха своята подобрена Шкода Фабия Рали 2 Ево.

Ангелов и Гаждев разкриха и своята програма за сезона включваща 11 старта. Те обхващат Националния Рали Шампионат и Балканския Рали Трофей. Генерален спонсор на екипажа отново ще бъде Еуратек България.

Първият за екипажа на Мегапорт Рейсинг старт ще бъде на 17-18 април на рали спринт Пещера. Той ще бъде добра тренировка за предстоящия им старт в ЕСОК Рали Ескишехир в Турция на 24-25 април.

“Тази година програмата ни ще обхване българския рали шампионат, рали спринта у нас, както и Балканския рали трофей. За първи път през този сезон ще участваме в макадамови състезания, каза Ангелов. – Първият ни старт ще бъде рали Бакъу в Румъния.

Тази година за първи път ще използваме гуми Пирели. Първия им тест ще бъде на рали спринт Пещера. Приоритет ще ни бъде Балканския рали трофей. Имаме и амбиции за първи старт в кръг от Световния рали шампионат на рали Хърватска. Очаква се труден и непредвидим сезон заради пандемията.”