Начало Списание Mонтоя срещу Ферари

Mонтоя срещу Ферари

35
0

Две бяха имената, около които се концентрира нашето внимание през изминалия месец. Посещенията у нас на Хуан Пабло Монтоя и Паоло Мартинели безспорно предопределиха основните теми в този брой.
За Хуан обаче решихме да Ви разкажем така, както само ние можем – от самата писта, със спомените на баща му и личния архив от снимки.
Паоло Мартинели бе любезен, с помощта на Шел, да ни разкрие наистина важни подробности, обуславящи успеха на Ферари.
Ние пък се постарахме да научим още за поредния шедьовър, сътворен в Маранело, който постигна нови успехи през изминалия месец и чийто единствен съперник се оказа именно Хуан Монтоя…
Във Формула 1 продължава да ври и да кипи и този път потърсихме мнението за проблемите в Гран при на един от най-големите бунтари – Пол Стодарт, шефът на Минарди, който хвърли нова светлина върху случващото се в падока.
След пет години на развитие през този месец успяхме да привлечем и двама от известните световни журналисти да работят за нашето списание, след като от няколко години за нас снимат прочути фотографи с над 30-годишна практика по пистите.
Надяваме се, че техните различни гледни точки ще Ви донесат наслада, така както снимките, които ползваме.
Световните ралита заемат този път специално място в настоящия ни брой и не само заради идващото топ състезание в България, а и заради невероятното развитие на този шампионат, достъп до който получихме с поканата на Форд.
Но да не ставам отегчителен, приятно четене!

Иван Тенчев