Начало Рали М-Спорт изпълни 50-ата поръчка за Форд Фиеста R5

М-Спорт изпълни 50-ата поръчка за Форд Фиеста R5

177
0
Форд Фиеста R5

М-Спорт изпълни 50-ата поръчка за Форд Фиеста R5, а в производство са още близо 20 автомобила от този клас, които скоро ще се при новите си собственици.

Автомобилът може да се използва в различни шампионати – както на регионално ниво, така и в международни първенства. Колата вече има редица успехи и това обуславя продължаващия й успех.

Доставките на Фиеста R5 досега бяха изпълнени в 21 различни страни в Европа, Близкия изток, Южна Америка и т.н. В компанията, ръководена от Малкълм Уилсън, вече има и седем поръчки за новата версия – Форд Фиеста R5+, която е с модифицирани турбо, допълнителни 30 к.с. и т.н.

Фиеста R5 е един от най-успешните ни модели и ни помага да продължаваме да поддържаме спортната си дейност на най-високо ниво. Да видим колата с подобно представяне на толкова високо ниво и такова международно признание, е невероятно удовлетворяващо. Това е признание за всеки отделен член на екипа на М-Спорт и за невероятната подкрепа от страна на всичките ни клиенти. Тяхната увереност в нашата способност да произвеждаме конкурентоспособен продукт задвижва нашия успех – коментира Уилсън.

Автомобилът има 10 крайни победи в досегашното му използване, 27 успеха в класа си, 4 във WRC2 и т.н.