Начало Списание Напрежението расте

Напрежението расте

32
0

С всеки изминал ден напрежението преди новиs сезон във Формула 1 нараства. Представиха се почти всички нови автомобили и логично точно те заеха голяма част от настоящия ни брой.
Тестовете са почти ежедневни, но не бива още да бързаме със заключенията от тях.
До старта на 12 март има още време. Ще издадем още един брой със специалното ни приложение за новия сезон и изводите от изпитанията през отминалата зима.
Все пак наблюдаваме внимателно какво се случва в Испания и не можеше да не обърнем внимание на представянето на краля на моторите – Валентино Роси и на проблемите в Макларън, още повече, че получихме ексклузивни снимки от приятелите в агенцията ATP.
Централно място в броя ни обаче зае световният шампион Фернандо Алонсо и не само защото имахме пряка среща с него, но и заради напрежението и около него, което сякаш от нищото се увеличи след подписването му с Макларън. Как гледа испанецът на всичко това наистина бе любопитно да се чуе, както и как създателите на шампионската кола описват новото си творение.
Наистина да ни разсее датският ни партньор Петер Нигаард ни връща назад в годините с нещо любопитно, което ще се опитаме да превърнем в традиция. В същото време Ауди хвърли ръкавица към целия моторен спорт с готвената дизелова кола за 24 часа на Ман, което е друга любопитна тема от изминалия месец, както и двете победи на Маркус Грьонхолм с новия автомобил на Форд в световните ралита.

Иван Тенчев