Начало Рали Нобре трудно преживява четвъртото си поредно отпадане във WRC

Нобре трудно преживява четвъртото си поредно отпадане във WRC

30
0
Пауло Нобре

Пауло Нобре (Мини) призна, че трудно ще се възстанови от разочарованието от четвъртото си поредно отпадане от WRC кръг, което се случи в рали Аржентина.

Колоритният бразилец е наясно колко труден е спортът, но въпреки това му бе трудно да преглътне още едно незавършено състезание.

Все пак Нобре бе категоричен, че в момента, когато усети, че нещата при него не се получават, ще се прехвърли да играе шах!

Това беше четвърто поредно рали, в което не финиширам. Това, разбира се, не е добре за мотивацията ми, но трябва да помня, че състезанията не са лесни и затова успехите в тях имат такова голямо значение. Ако не можеш да се справиш, по-добре да смениш спорта! Сега отгръщам нова страница за следващия кръг. Аржентина не бе първата лоша надпревара в кариерата ми, няма да е и последната. Затова вече се съсредоточавам върху Акрополис. Познавам малко повече кръга в Гърция, тъй като се състезавах там миналия сезон и определено се надявам на по-добър резултат – коментира Нобре.

И Пауло, и Арминдо Араужо отпаднаха отсечка преди края, така че разочарованието за Мини бе още по-голямо. До този момент двамата даваха доста постоянни времена.