Начало Рали Новото ръководство на БФАС легитимирано с официално решение на съда

Новото ръководство на БФАС легитимирано с официално решение на съда

257
0
Александър Александров

Новият председател на Българската федерация по автомобилен спорт Александър Александров и новият Управителен съвет бяха официално признати с решение на Софийски градски съд.

По време на Общо събрание на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС) на 18 октомври 2011 г. за нов председател бе избран Александър Александров, а за членове на Управителния съвет: Радослав Козлеков, Димитър Агура, Славчо Христов, Иван Тенчев, Емил Миланези и Александър Благоев.

Гласуваните от членовете на БФАС промени на Общото събрание бяха представени пред Софийски градски съд за официалното им вписване в регистъра. След разглеждане на казуса, съдът прие, че: „Заявлението за вписване на приетите промени е основателно и като такова следва да бъде уважено„.

Официалното решение на Софийски градски съд за приемане на промените идва около месец след проведените на Общото събрание на БФАС избори – коментира новият председател на федерацията Александър Александров. – Още в деня след изборите аз и новоизбраните членове на Управителния съвет започнахме работа по най-спешните въпроси, отнасящи се до дейността на БФАС. Сега, след официалното решение на съда, продължаваме каузата си с пълна сила.