Начало BG спорт Отиде си Митко Бомбата!

Отиде си Митко Бомбата!

3777
0
Димитър Димитров-Бомбата
Димитър Димитров-Бомбата, снимка: Lap.bg

От този свят днес си отиде Димитър Димитров, или както бе известен в автомобилния спорт – Митко Бомбата. Отиде си само на 52 години. Напусна ни тихо в съня си, сякаш за да не притесни някого.

Бомбата бе личност в автомобилния спорт! 26 години бе неотлъчно до Илия Царски, не само като шеф-механик, но и негов верен приятел и другар. Илия и целият клуб Автоцар дължат много на Митко Бомбата, на неговия професионализъм, всеотдайност, приятелство, човечност.

Димитър Димитров-Бомбата и Царски
Димитър Димитров-Бомбата и Илия Царски, снимка: Lap.bg

Бомбата бе и като мениджър на Илия, като и спортен директор на клуба. Ако не работеше по колата, той бе край трасето с хронометър в ръка, с радиостанцията, с табелата за времената. Познаваше техниката и правилата в детайли, даваше съвети, помагаше, тичаше, беше неуморен…

И в това бясно темпо неговото голямо и всеотдайно сърце не издържа! Бомбата се пресели на по-добро място! Дано там душата му намери покой!

Роднини, приятели, близки и колеги ще могат да кажат последно „Сбогом“ на Бомбата утре (5 юли) в 11:30 ч. в Обредния дом в родния му град Панагюрище. Самото погребение е от 12:00 на Гробищния парк на града.

Сбогом! Почивай в мир, приятелю!

Екипът на ClubS1 изказва най-искрени съболезнования на семейството, близките и приятелите на Митко!